пʼятницю, 13 січня 2012 р.

Проба пера))

Привіт!
Блог Мелодії скрапа, шукає собі помічників. Ось тут можна почитати їхні умови.
 
От і я вирішила спробувати)) Цікаво би було приймати участь у житті блогу, у якого так багато читачів. А ще я би хотіла знайти цікавих людей, можливо навіть нових друзів.))

Почну я з сторінки про мого синочка і його другу осінь. Ці фото ми зробили у нашому парку, коли гуляли з моєю сестрою.Вона якраз і назбирала для Святославчика такий букетик,  яким він почав мести листя)))) це вже в нього манія якась...він куди не приходить, зразу перевіряє де пилесос стоїть і вінник))
Для фону я використала білий картон з ледь помітним тисненням. На ньому ми зробили фарбами відпечаток ручки. Було весело, особливо коли я пензликом малювала по ручці, а йому було лоскотно)) Спочатку було зроблено два відпечатки, але другий прийшлося сховати за фото,  щоб все помістити)
Для декору ми використали засушений кленовий листок, який ми принесли в той день, коли були зроблені ці фото, штучна квіточка в середині якого гудзик обтягнутий тканиною, календарик, на якому треба обвести дату. У верхньому куті я зробила кишеньку у якій знаходиться тег із короткою розповіддю про той день і ще один пустий з бджілкою. А за великим фото теж схований надпис про те коли був зроблений відпечаток синочкової ручки. А ще я намалювала листочки і розмалювала їх гельовими ручками. От така вийшла сторінка))


 А тепер про скрап об"єкт.   Це альбом для перших фото хлопчика. Я зробила його у подарунок для моєї подруги. Її синочкові якраз буде три місяці.


1й розворот. рамочка для фото, а під нею маленька анкета для новонародженого. за рамочкою запханий тег для фото з УЗД

на сторінці справа книжечка, її розвороти:
 2й розворот

3й розворот

Сторінка відкривається, а там карточки для надписів
 4й розворот. На лівій сторінці кишенька для карточок для фото. А на правій знову книжечка


 5й розворот.

 Ліва сторінка ось так відкривається. Спеціально зробила пустою, щоб можна було вклеєти, або написати щось як захочеться))
 Фуххх, так багато фото, що ледве виклала. І то не всьо. Вже просто сил немає і часу)))
Шкода що недавно дізналася про це завдання, так би старалася краще підготуватися. Дякую, тим, хто передивиться до кінця. Па па.
П.С. Якщо хтось помітить якісь помилки, або неясності, пишіть))) буду виправлятися))



4 коментарі:

  1. Здорово!
    каман на страничке очень порадовал!
    а уж про пухленький альбом чик вообще молчу!
    только бы еще на русском, а то читать сложновато)
    УДАЧИ!

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже насичена сторінка! З цікавою історією:)
    А розміри альбому вражають!
    Бажаю успіху в наборі в ДК!:)

    ВідповістиВидалити

♥З любов"ю Vesnywka♥

Шукати в цьому блозі