пʼятницю, 12 серпня 2011 р.

Перші спроби)
Привіт! Мене звати Лєна. Моє життя зараз зайняте сім"єю, особливо синочком. Йому недавно виповнився один рік і він страшенно потребує моєї уваги.
Останнім часом мені дуже подобаються скрап витвори. Мене зачаровують різноманітні альбоми, листівки, які роблять вже досвідчені скрап-майстрині.
Сама я роблю лише перші кроки. Першу листівку я зробила коли була ще вагітна. Тепер вона стоїть на видному місці, а всередині я поклала знімок УЗД з моїм карапузіком. Фотки зроблені на телефон (на даний момент на фотоапараті багато фоток, а шнура немає щоб скинути). Хотіла б почути ваші відгуки.

Особливих матеріалів на її виговлення не використано: білий та зелений картон, пергаментний папір, на якому я зробила різні цяточки акварельними фарбами і зім"яла. А також роздрукувала малюнок і розмалювала.
Ще я пробувала робити дитячий альбомчик. Фотки можливо викладу пізніше, якщо насмілюся. Мені здається він не дуже у мене вийшов... Через те що у мене немає досвіду і матеріалів. У нас місто не настільки "продвинуте", щоб можна було купити гарний папір, або інструменти. Якось зимою, коли ми гуляли з чоловіком і синочком, я зайшла в магазин і наткнулася на фігурні ножиці... моїй радості не було меж. Я зразу купила дві штуки. Чоловік був в шоці з мене, на скільки мало треба людині для щастя))))
А ще одним з моїх захоплень є солене тісто.

Перші спроби були також під час вагітності. Наткнувшись одного разу на гарненьких-прегарненьких жабок в і-неті я вирішила і собі таких зробити (http://www.liveinternet.ru/users/3258365/post120128304/).
А ці мої:
Вони в житті яскравіші, ніж вийшли на фото. Потрібно ще повчитися правильно фотографувати.
Їх ще напевно треба полакувати, хоча вони і так мені подобаються)
Вже напевно треба бігти, а то скоро малеча проснеться, а мама ще нічого не зробила))






2 коментарі:

♥З любов"ю Vesnywka♥

Шукати в цьому блозі